Előfizetői tartalom

MTelekom: két újabb problémás szerződés 1.2 mrd Ft értékben!

Portfolio
Az MTelekom a társaságnál folyó vizsgálatról egy rövid angol nyelvű közleményt olvasott fel a mai, jelenleg is folyó közgyűlésen, melynek lényeges eleme, hogy a két, már meglévő vitatott szerződésen felül a vizsgálat során 2 további szerződést találtak problémásnak. A 2 új problémás szerződés összege több mint 1.2 mrd Ft-ra rúg. (A 4 szerződés összege 1.98 milliárd forint)

A közleményben a társaság hangsúlyozta, hogy az ügynek személyi konzekvenciái is lehetnek. Straub Elek a mai közgyűlésen egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy nem tudja mikor záródik le a társaságnál folyó vizsgálat.  A két új problémás szerződés teljesen új információnak számít, ezzel és a vizsgálat eddigi 3.1 milliárd költségeivel együtt a Magyar Telekomnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés