Előfizetői tartalom

Újra elhagyta az erő a piacot (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Amíg a piac rövidtávon eső trendben van, illetve középtávon egy széles sávban oldalaz, addig hiába jönnek látványos emelkedő napok, mint a szerdai, a technikai képet nem fogják jelentősen befolyásolni. Legalább három nagy forgalmú emelkedő nap kellene a negatív hangulat legyőzéséhez, és rövidtávon emelkedő trendbe kerüléshez. Egy nap történéseiből általában nemhogy messzemenő, de még rövidtávú következtetést is nehéz levonni. Minimum egy, de inkább két, a jelzést megerősítő napra általában szükség van. A szerdai emelkedéssel önmagában nem volt semmi probléma, a támaszról szabályosan visszapattant, a jelek a további emelkedés irányába mutattak. A tegnapi kereskedés azonban nem ezt erősítette meg. A szerdainál nagyobb forgalommal esett az index. A nap eleji nyitás ugyan optimizmust tükrözött, a kereskedés folyamán azonban sikeresen visszatöltötte a rést, jelentősen csökkentve a további emelkedés valószínűségét.

BUX: A jelenlegi kép alapján nehéz a folytatásról beszélni. Rövidtávon eső trend az úr, míg középtávon egy széles sávban mozog az árfolyam. A fontosabb támasz, illetve ellenállásszinteket érdemes figyelni, és ezek környékén ajánlott pozíciót nyitni, attól függően, hogy visszapattan és folytatódik az oldalazás, vagy nagyforgalommal áttöri a szinteket. Támaszt jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés