Előfizetői tartalom

T-Mobil, Pannon, Voda- Újabb csapás a profitra

Portfolio
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) Tanácsának döntése szerint 2007 elején mindhárom magyarországi mobilszolgáltatónak jelentősen csökkentenie kell hálózatában a hívásvégződtetés díját, jelentette be az NHH szerdán. A döntés nyomán a vezetékes- és mobilhálózatokból indított és a mobilhálózatokban végződtetett hívások nagykereskedelmi végződtetési díjai 2009 január elsejéig 40-50 százalékkal csökkennek, teret adva ezzel a vezetékes- és mobiltelefon szolgáltatás fogyasztói árának további csökkenéséhez, mondta Pataki Dániel az NHH elnöke.

Az NHH Tanácsának döntése szerint 2009 január elsejére mindhárom magyarországi mobilszolgáltató hálózatában költségalapú szintre kell csökkenteni a végződtetési díjat. A napszaktól független költségalapú végződtetési díj az NHH saját költségmodellje szerint percenként 16,84 Ft. Pataki Dániel közölte, az NHH a következő három évre szóló határozatával kiszámíthatóvá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés