Előfizetői tartalom

Irány nélkül a BÉT (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Hosszabb távon szemlélve a BUX grafikonját, egy látványos kereskedési sáv tárul elénk, mely július eleje óta tart. Nagyjából 21,000 és 23,000 pont a sáv két széle, ezen értékek között oldalaz a mutató több hónapja. Középtávon akkor beszélhetnénk trendről, ha erőteljes forgalommal kitörne valamelyik irányba, akkor tartós mozgás alakulna ki, és valamelyik távolabb eső szint is elérhető lehetne.

A jelenlegi piaci hangulatban kicsi a valószínűsége az emelkedésnek, pár hét távlatában azonban számottevő mértékű esésre sem számítunk. Egyelőre maradhat az oldalazás, mely a lehető legrosszabb a kereskedés szempontjából. BUX: A 22,500 pontos ellenállás megérintése után lefele vette az irányt, tegnap megérintette a 21,100-21,250 pont között található támaszzónát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés