Előfizetői tartalom

Kartellezésért büntette a GVH a Synergont és az SAP-t

Portfolio
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsa 2006. szeptember 20-án két ügyben is elmarasztalta a SAP Hungary Kft.-t, valamint a Synergon Rt.-t. A két informatikai vállalkozás a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata illetve a Paksi Atomerőmű Rt. által integrált pénzügyi rendszer bevezetésére kiírt eljárások során versenykorlátozó megállapodást kötött egymással. Jogellenes magatartása miatt az első ügyben 7,2-7,2, a második ügyben pedig 14,6-14,6 millió forint versenyfelügyeleti bírságot kell fizetnie mindkét társaságnak.

Mint arról a Synergon tegnap tájékoztatást adott, egyik döntés sem jogerős, és a cég fellebez ellenük.Kapcsolódó cikkünk2006.09.26 15:50 Versenyfelügyeleti bírság a SynergonnakGyőr Megyei Jogú Város Önkormányzata még 2003. június 25-én írt ki hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárást egy integrált pénzügyi gazdasági rendszer bevezetésére....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés