Előfizetői tartalom

Portfolio.hu Klub: az egyedi sztorikat keresd a magyar piacon, diverzifikálj külföldön!

Portfolio
Két témában is elmélyülhettek, akik tegnap este a Portfolio.hu Klubot választották. A meghívott professzionális befektetők - Miró József (Erste Alapkezelő, stratéga), Szőllősi Ferenc (Pioneer Alapkezelő, portfóliómenedzser) és Zsiday Viktor (Aegon Alapkezelő, tanácsadó) - a hazai aktuális események értékelése mellett a fejlett és fejlődő külföldi részvénypiaci befektetésekről is elmondták véleményüket.

Változott-e a magyar piac megítélése?. Mindhárom portfólió-menedzser egyetértett abban, hogy új választások kiírása esetén komoly bajba kerülhet az ország, hiszen a nagy elosztórendszerek reformjainak megindítása már most is késő. Gyurcsány Ferenc esetleges távozásával óriási kérdőjellé válna, hogy ki viszi majd véghez ezen létfontosságú intézkedéseket. Szőllősi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés