Előfizetői tartalom

Jövő héttől lép életbe a Démász ajánlat

Portfolio
Az EDF International (EDFI), az EDF 100%-os tulajdonában lévő leányvállalat, a mai napon nyilvánosságra hozta a Démász nem az EDFI tulajdonában lévő részvényeinek megvásárlására irányuló nyilvános vételi ajánlatának a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete és a Budapesti Értéktőzsde által jóváhagyott dokumentációját. A jóváhagyott tájékoztató szerint az EDFI ajánlatának elfogadására nyitva álló 50 naptári napos időszak 2006. szeptember 25-én kezdődik és november 13-án ér véget.

Az EDFI vételi ajánlatát a Démász részvényesei az ajánlathoz csatolt elfogadó nyilatkozat kitöltésével fogadhatják el. A vállalati részvényeseknek a kitöltött elfogadó nyilatkozatot a Deutsche Bank ZRt. 1054 Budapest, Hold u. 27-ben található irodájába kell eljuttatniuk. A magánszemély részvényeseknek a kitöltött elfogadó nyilatkozatot a CIB Bank Zrt. kijelölt fiókjaiba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés