Előfizetői tartalom

A terror elleni védekezés sok pénzt hoz (Technikai elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Az elmúlt években nemhogy csökkent volna, hanem tovább erősödött a terrortámadásokkal kapcsolatos félelem, nem is beszélve az ezekhez köthető harci cselekményekről. Az ezzel kapcsolatos emberi, társadalmi, erkölcsi károk hosszú évtizedekig helyrehozhatatlanok, különösen azokon a területeken, ahol a robbantások, összecsapások mindennaposnak mondhatóak. Nem is beszélve az anyagi károkról, amelyek dollár milliárdokat, tízmilliárdokat húznak ki az adófizetők pénzéből.

Nem mindenki jár azonban rosszul, és nem is kell integrált olajipari óriásnak lenni, hogy valaki hasznot húzzon a jelenségből. A Force Protection (FRPT) 1997-ben alakult, de igazán 2001 után indult be az üzlet. A cég olyan járműveket gyárt, amelyek komoly katonai támadásnak képesek ellenállni, illetve aknamezőn felderíti az aknák helyét, és az esetleges robbanás esetén is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés