Előfizetői tartalom

Mely részvényeknél várható további árfolyam emelkedés? (elemzői konszenzus)

Portfolio
Kirobbanó formában kezdődött a szeptember a Budapesti Értéktőzsdén, a BUX a június közepén tapasztalt 18,000 pontot közelítő mélységek után néhány hónap elteltével ismét 23,000 pont magasságába lendült. Vajon az augusztusi gyorsjelentések milyen változásokhoz vezettek az egyes társaságok befektetői megítélésében? Az elemzők mely cégektől számítanak erősebb profit dinamikára a következő időszakban? A Portfolio.hu legfrissebb elemzői konszenzusa fontos indikációt adhat a jövőben várható árfolyam mozgások szempontjából.

Optimistább elemzők?. Három hónap alatt az Egis, a Richter és a MOL esetében egyaránt nagyságrendileg 7%-kal emelkedett az idei eredmény várakozásokat összegző elemzői konszenzus. A blue-chipek közül egyedül az MTelekom vonatkozásában figyelhető meg csökkenés, igaz itt is mindössze 1 Ft-tal mérséklődött a szakértők által elérhetőnek tartott egy részvényre eső nyereség....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés