Előfizetői tartalom

MOL-INA: közös kutatás

Portfolio
Áldott Zoltán, a MOL-csoport Kutatás&Termelés Divízió ügyvezető igazgatója és Mirko Zelic, az INA Kutatás&Termelés igazgatója aláírta azt a megállapodást, amelynek értelmében a két stratégiai partner egy közös kutatási programot indít el a Podravska Slatina (Horvátország) és Zaláta (Magyarország) területen újabb földgázkitermelés céljából.

"A kutatási terület mintegy 50 km2 kiterjedésű és a két ország határvidékén terül el. Korábban itt nem folyt intenzív kutatás a terület elhelyezkedése és az ebből származó technikai nehézségek miatt, de a 2D szeizmikus kutatás előzetes eredményei alapján igen ígéretesnek látszik" - mondta Zelic. “A kutatási terület pontosan egyformán oszlik meg Horvátország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés