Előfizetői tartalom

Felvásárlási pletyka a Graphisoft piacán: lehetséges?

Portfolio
A Graphisoft Park Graphisoftból történő kiválását követően olyan pletykák kaptak lábra a piacon, mely szerint ezen tranzakcióval megnyílt az út a Graphisoft szakmai tulajdonosnak való értékesítése előtt. Ezen híresztelések - az Erste közelmúltban publikált elemzése mellett - hozzájárulhattak a Graphisoft papírjainak elmúlt napokban tapasztalható árfolyam emelkedéséhez. A pletykával kapcsolatban megkerestük Bojár Gábort, a Graphisoft elnökét is.

A piaci híresztelés azon "logika" mentén húzódik, mely szerint az ingatlan állomány leválasztásával egy kizárólag szoftver fókuszú cég jött létre, mely egy nagy külföldi szereplő számára érdekes lehet, mint akvizíciós célpont. Véleményünk szerint a fenti spekuláció az elkövetkező néhány évre előre tekintve nem reális, mivel: 1., Tulajdonosi struktúra:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés