Előfizetői tartalom

Merre tovább? (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A hét elején még optimizmus sugárzott a piacról, látványos emelkedéssel zárta a hétfőt, fontos ellenállást tudott áttörni. Mindezt a forgalom ugyan nem támasztotta alá, kedden azonban már nyugodtabbak lehettünk, hiszen a kitörés megerősítést nyert, a forgalom is kezdett előkerülni. Érdemes volt szemezgetni az egyedi papírokból, több részvény is emelkedés előtt állt, bizonyára sokan álltak be long oldalra.

BUX: A történet pozitív része itt azonban véget ért, eladók lepték el a piacot, és átlag feletti forgalommal visszanyomták az indexet a kitörési pont alá. A tegnap réssel nyitott, és látványos eséssel 22000 pont környékén zárt. Az optimizmus mára már elillant a piacról, a hét eleji pozitív technikai kép, az ellenkezőjére váltott. Teljesen kiszámíthatatlan a piac...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés