Előfizetői tartalom

Sok helyen olcsóbb a benzin, mint a gázolaj

Portfolio
A holtankoljak.hu adatbázisa szerint mára 10 forinttal csökkent a 95-ös benzin, és 3 forinttal a gázolaj ára. A holtankoljak.hu eddigi adatai szerint benzinhez legolcsóbban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében juthatunk, 269,90 forintért, míg a legkedvezőbb árú gázolajat egy Hajdú-Bihar megyei kútnál kínálják, 268,90 forintért (pusztán egy forint a különbség a legolcsóbb benzin és gázolaj között az országban!).

Legmagasabb áron Zala megyében mérik a dízelt, ott 295,90 forintot kell fizetni literéért egy autópálya melletti kúton. A legdrágább benzint pedig Balaton környéki kutakon, illetve egy Pest megyei, autópálya melletti kúton vásárolhatjuk, de itt is "csak" 300,90-301,90 forint az ára. Számos kúton olcsóbban mérik a benzint, mint a gázolajat, sok helyen pedig azonos árban van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés