Előfizetői tartalom

10 milliós GVH bírság a Synergonnak és az Albacompnak

Portfolio
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsa 2006. szeptember 5-én tartott tárgyalásán kihirdetett határozatában megállapította, hogy az Albacomp Számítástechnikai Rt. valamint a Synergon Informatikai Rendszereket Tervező és Kivitelező Rt. a Paksi Atomerőmű Rt. ún. HR projektjének elnyerése érdekében versenykorlátozó megállapodást kötöttek - tette közzé a GVH. A jogellenes magatartásáért mindkét vállalkozás egyaránt 10-10 millió forint versenyfelügyeleti bírságot köteles megfizetni.

A Paksi Atomerőmű Részvénytársaság (továbbiakban: PA Rt.) 2004. április 27-én egyfordulós, meghívásos versenyeztetési eljárást hirdetett a PA Rt.-nél "a produktív üzemben működő Oracle Applications humán - és bérszámfejtési rendszer (továbbiakban: Oracle HR) bevezetett moduljainak felülvizsgálatára és a verzióváltás megvalósítására, valamint a rendszer funkcionális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés