Előfizetői tartalom

Megint csökken a benzin ára! - A dízel meg emelkedik... (2.)

Portfolio
A portfolio.hu forrásai szerint a MOL szerdától újra csökkenti a benzin árát, ezúttal bruttó 3 forinttal literenként, így a 95-ös oktánszámú benzin tankolásakor már jelentősen 300 forint alatti árat kell fizetnünk egy liter üzemanyagért. A dízel autót használók szomorkodhatnak, ugyanis az általuk használt üzemanyag literenkénti ára bruttó 3 forinttal emelkedik.

A benzinár csökkentése a nemzetközi jegyzésárak és a forintárfolyam változása szempontjából indokolható, azonban a gázolaj árának megemlése viszont a jegyzésárak mozgása alapján nem tűnik indokoltnak. Igaz, pénteken még közel 3%-os emelkedést mutatott a gázolaj forintban számított jegyzésára, azonban jelenleg már csaknem 4%-os csökkenést mutat az előző hét hétfői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés