Előfizetői tartalom

Egy felvásárlási sztori az árampiacon - mi lehet a legfontosabb tanulság?

Portfolio
Változatlanul folynak a találgatások a Démász felfüggesztésének kapcsán. A Portfolio.hu egy korábbi, érdekes mozzanatokkal járó befektetési sztori felelevenítését javasolja Olvasói számára. 2002 és 2004 között többfelvonásos színdarabban került sor az Édász részvények kivezetésére, az események első állomását szakmai befektetők közötti megállapodás jelentette.

2001 február Megjelennek az első, meg nem erősített információk arról, hogy a francia Edf megválna Édászban lévő részesedésétől. A két szakmai befektető, az Edf és az E.ON hivatalosan egyaránt 27.7%-os részesedéssel rendelkezik a társaságban. 2002 április Az E.ON Hungária Rt. a nagytulajdonosok közötti megállapodás eredményeként bejelenti, hogy nyilvános...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés