Előfizetői tartalom

Melyik kis papírt vegyük? - Technikai elemzés a gyorsjelentések után

Portfolio
Erőtlennek mutatkozik a piac a gyorsjelentési szezon után. Hiába a gyógyszercégek kitűnő teljesítménye, hiába a várakozásokat meghaladó OTP eredmény és hiába a rekordszintű MOL profit, a BUX már korábban réssel esett be a 22 ezres szint alá és bizony becsúszott már a 21,500 pontos támasz alá is, mely fölé képtelen visszakapaszkodni. Rövid távon akár 20,500 pontig eshet a piac, azonban akad néhány kisebb papír, amiben lehet fantázia. A cikkünkben alább megjelenített grafikonok a portfolio.hu Markers grafikonrajzoló programjával készültek, mely termékről IDE kattintva tudhatnak meg részleteket.

FOTEX A spekulánsok kedvenceként aposztrofált papírt valósággal legyilkolták a május-júniusi részvénypiaci pánikban, de június közepétől erőteljes emelkedő trendben volt a kurzus. Néhány hete, a 600 forintos ellenállás szűkülés utáni átugrásakor biztató jelzések érkeztek a chartról, de a kitörés falsnak bizonyult és folyamatos leértékelődés kezdődött....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés