Előfizetői tartalom

Synergon: +0

Portfolio
A várakozásokat alulmúló negyedéves számokat tett közzé ma reggel a Synergon, nettó profit szinten azonban ismét sikerült enyhe pozitív értéket felmutatni a szezonálisan gyengének számító második negyedévben. A gyorsjelentés legfontosabb tényezői: - jelentősen emelkedett az árbevétel; - pozitív folyamatok mutatkoztak a hazai piacon, az állami megszorítások azonban kockázatot jelentenek; - pozitív folyamatok és regionális expanzió látható a Fibexnél; - a cseh Infinity reorganizációja a tervek szerint halad; - DE: mindig van egy gyenge tagvállalat: a horvát Span igen komoly problémákkal és jelentős veszteséggel küzd.

Plussznulla. Bár a társaság fontosabb számai a várakozásoktól elmaradtak, nem szabad megfeledkezni az igen szerénynek tekinthető elemzői lefedettségről. A nettó profit százalékosan ugyan jelentősen elmaradt a vártól, az igen alacsony érték miatt azonban ez nem tekinthető mérvadónak. A legnagyobb csalódás üzemi soron mutatkozik.Az alábbiakban a bázis időszakban elszámolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés