Előfizetői tartalom

Érdekességek a tengerentúlról (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Hana Biosciences Inc. (HNAB) Rövidtáv: A több hónapja eső árfolyam július 18.-án újabb mélypontot ütött, majd látványos emelkedésbe kezdett. 6.5-7 dollár között pár nap alatt sikerült egy bázist építenie, ahonnan a múlt hét elején kitört felfele. Jelenleg egy szűk konszolidációs sávba rendeződött, hamarosan ismét kitörhet felfele, és rövidtávon folytatódhat az emelkedő trend.

Középtáv: A heti grafikonon is láthatóak a fordulat jelei, egyelőre azonban még süllyedő trend uralja az árfolyamot. 8.3 dollár felett sérülne a középtávú süllyedő trend, ellenállás a június végi csúcspontnál található. +: Rövidtávon emelkedés kezdődött a PPO vételi jelet adott. Rövidtávon vevők uralják a piacát. -: Középtávon még süllyedő trendben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés