Előfizetői tartalom

Eredmény szezon - mészárlás (Technikai Elemzés,BWM-Equitas)

Portfolio
A negyedéves eredmények közlésének időszaka itthon mintegy két hetet jelent, és a legfontosabbak (kivéve a Richtert) rendre a negyedév végét követő másfél hónapos időszak legvégén hozzák nyilvánosságra főbb számaikat. Az Egyesült Államokban addigra az eredmény szezon nagyjából lecseng, így már most lehetőségünk van két extrém példát megnézni arra vonatkozóan, hogy a piac miként reagál várt vagy nem várt adatokra.

BIDU A Baidu-t a kínai Google-ként is emlegetik. Nemrég történt kibocsátása után napok alatt ötszörösére emelkedett az árfolyama, majd újabb pár nap után a csúcshoz képest 50%-kal esett vissza. Igazi mánia papírról van szó tehát. A részvény az utóbbi hetekben két dolog miatt vált attraktívvá. Egyrészt egy nagy réssel ugrott több mint 10%-ot, majd a globális részvénypiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés