Előfizetői tartalom

Hamarosan pihenő várható (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Tegnap tovább emelkedett a piac, azonban az index és több papír is fontos ellenálláshoz érkezett, mely rövidtávon megállót jelenthet az árfolyamoknak. Nincs igazi vételi erő a piacban, átlag alatti forgalom kíséretében emelkedünk, gyorsan jöhet a fordulat. Vételi pozíciókat csak nagyon rövid távra ajánlott nyitni, pár napos momentumokat érdemes most keresni.

BUX: Az emelkedés jegyében telt a múlt hét. Kedden sikerült az indexnek áttörnie a 21500-as ellenállásszintet, és lassan elindult felfele. A július 18.-ai fordulós nap óta a pozitív irány a meghatározó, azonban elég vérszegény az emelkedés, alig van lendület a piacban, a hosszú árnyékú doji-k többször is bizonytalanságra adnak okot, mely nagyrészt a nyárnak tudható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés