FONTOS Katasztrofális demográfiai adatok érkeztek Magyarországról - Mélyponton a születésszám
 
Előfizetői tartalom

MOL: 825 millió eurós rulírozó hitel

Portfolio
A MOL ma egy új 825 millió euró összegű többdevizás rulírozó hitelről szóló megállapodást írt alá egy nemzetközi bank-konzorciummal. A szindikálás folyamán a hitelt jelentősen túljegyezték, és a MOL a hitelösszeg 10%-kal, 825 millió euróra történő megemelése mellett döntött és a szindikátus kötelezettségvállalásának összege ennek megfelelően arányosan csökkentésre került.

Az új szindikált hitelszerződés méret tekintetében a mindenkori legnagyobb, a feltételei tekintetében a mindenkori legkedvezőbb euróhitelszerződés a MOL fennállása óta. Ez egyértelműen alátámasztja a társaság által a régióban meghirdetett stratégia sikerességét és a MOL partner bankjainak rendkívül magas szintű támogatását. A 825 millió euró összegű kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés