Előfizetői tartalom

Az eredmény szezon sűrűjében (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
1. USA Nyomás alatt maradtak a részvényárfolyamok az elmúlt héten is, bár elsőre egy irány nélküli, kapkodó piacot észlelhetünk. Az aggasztó jeleket a számottevő korrekció hiánya, az eddig gyengének nem nevezhető vállalati eredményekre történő várszegény reakció, és az egyébként erős és élenjáró szektorok és szegmensek gyér relatív teljesítménye jelenti.

USA. Jellemező az is, hogy a nagyobb és kevésbé kockázatosnak tartott vállalatokba, illetve a kevésbé konjunktúra érzékeny ágazatokba helyeztek át pénzt a nagy alapok, erre árulkodó példa az egyébként mérsékelt jelentőségű Dow jó szereplése. Az olaj piacán történt váratlan mozgások tovább fokozták a bizonytalanságot, ami a gyorsjelentés szezon derekán még várhatóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés