Előfizetői tartalom

ETF-ek az amerikai piacról. (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
iShares MSCI Japan Index (EWJ) Rövidtáv: Kedden megközelítette a papír a június közepi mélypontot, mely erős támaszt jelent. A szint elesése nagy teret nyitott volna lefele, tovább erősítve a süllyedő trendet. Tegnap azonban váratlan fordulat következett megállt az intenzív esés, és számottevő emelkedéssel zárta a napot, mely rövidtávon fordulós jelnek tűnik. Nagy a valószínűsége a további emelkedésnek, rövidtávon a 13,75 dolláros ellenállást érheti el.

Középtáv: Május elején fordult a trend, középtávon már eső trend él, hosszútávon azonban még enyhén pozitív a kép, él a trend. +: Nem ütött új mélypontot, látványos fehér gyertyával fordult a támaszról, rövidtávon nagy valószínűséggel fordulhat a trend. -: Még él a süllyedő trend, a tegnapi emelkedésre még megerősítés szükséges.LONG pozíciók felvétele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés