Előfizetői tartalom

Heti Elemzés - Egyesült Államok, Európa (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A második negyedéves gyorsjelentési szezon kezdetének köszönhetően halvány optimizmussal indult a múlt hét, melyet a főbb indexek egyértelmű fordulós jelzései támasztottak alá. A hét közepe fele azonban gyorsan közeledő sötét viharfelhők árnyékolták be a képet, esésbe torkollott a kezdeti lendület. Továbbra is a technológia vezeti az esést, melyet a kiskapitalizáció követ. Az egyre növekvő feszültségek a Közel-Keleten, a rekordokat döntögető olajár, és a fokozódó inflációs nyomás egyre nagyobb bizonytalanságot okoz a piacon. A hét elején pozitív technikai korrekció valószínű, a gyorsjelentési szezon miatt azonban volatilis kereskedés várható.

Amerika. A főbb indexek teljesítménye az elmúlt héten: Nasdaq -4.35%, Russel 2000, -3.96%, Dow -3.2%, S&P 500 -2.3%. A gyorsjelentési szezon második hetét a Citigroup (C) nyitja, majd a Commerce Bancorp (CBH), Harley-Davidson (HDI), United Technologies (UTX), Coca-Cola (KO), Yahoo! (YHOO), IBM (IBM), Apple Computer (AAPL) folytatják a sort. A nemzetközi részvénypiacok többsége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés