Előfizetői tartalom

Pesszimista hangulat a piacon (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Az utóbbi napokban bizonytalanság alakult ki a piacon, egyre kisebb a valószínűsége a további emelkedésnek. A környező országok mellett, egész Nyugat-Európában és a tengerentúlon is negatív hangulat uralkodik, mely a budapesti börzére is hatással lehet. Az elkövetkező pár kereskedési napban érdemes a pozíciónyitással várni, és ha eldől az irány, -mely nagy valószínűséggel lefele fog mutatni-, akkor érdemes piacra lépni.

BUX: A május végi lokális csúcspont alatt megakadt az index, a hét eleji kitörés gyorsan behalt, és lefelé vette az irányt az árfolyam. Az első jelentős támasz 21,000 pont környékén található, melyet a napokban könnyen megérinthet a piac. Felfele 22,500-22,700 pont környéke jelent ellenállást, emelkedés csak a szint szignifikáns áttörése esetén várható. A következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés