Előfizetői tartalom

A piac az okosabb - Hallgassunk rá! (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Egy nem különösebben érdekes hétköznap délután, a szokásos napi menetrendemnek megfelelően a piac előző napi történéseit elemeztem, majd az adott napok pozitív hangulata miatt főként longra kerestem papírokat. Ekkor június közepén járunk, a Nasdaq ugyan nem túl meggyőzően, de végre fordulat jeleit adja, az esés után jelentősebb pozitív korrekcióban reménykedett a piac.

Rövid keresés után rábukkantam egy szépen trendelő papírra, mely első ránézésre meggyőző képet festett. Az OGE Energy Corporation a közműszolgáltatók szektorába sorolható, egy áramszolgáltató cég, mely több millió ember villamos energia ellátásáról gondoskodik. Egy gyors pillantást vetve a grafikon hosszú távú képére, jól látható, hogy több mint három éve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés