Előfizetői tartalom

Kitűnő technikai jelzések: Egis, Fotex, Rába

Portfolio
Bár a magyar piac egészének mai teljesítménye nem túl meggyőző, akad három részvény a piacon, melyek igen kedvező jeleket mutatnak a technikai elemzés szemszögéből. A Rába több, mint 2 éve nem látott csúcsra tört ki, míg a Fotex megugró forgalom mellett lépett ki a hetek óta épített bázisából. Az Egis a 2005 negyedik negyedévi kitűnő gyorsjelentéskor bemutatott rést küzdötte le újra. Az alábbi grafikonok a portfolio.hu grafikon rajzoló programjával készültek. A programról részletesen.

EGISA FED kamatdöntés utáni kedvező hangulatban bemutatott réssel az Egis belépett egy korábban, a 2005 negyedik negyedévi gyorsjelentéskor épített rés tartományába, azonban a fontos szintekkel a kurzus nem tudott mit kezdeni és lassú lefelé csorgással az elmúlt héten visszetesztelte "a FED által indukált" rés alját. Ma azonban igen nagy erőt mutat a papír, magas forgalommal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés