Előfizetői tartalom

Egyre közelebb a csúcshoz (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A hét első kereskedési napján egyértelmű optimizmus uralta a piacot, valamennyi blue chip emelkedéssel tudta zárni a napot. A múlt hét végén még nem volt egyértelmű, hogy ma tovább emelkedhet a piac, hiszen egy fordulós alakzat rajzolódott ki, ráadásul egy fontos ellenállás alatt. A hétvége után azonban megjelentek a vevők, és egy lendülettel áthúzták a május végi csúcsponton, így a történelmi csúcsig nyílt meg az út.

BUX: A pénteki doji a lendület gyengülését jelezte, a tegnapi megerősítés helyett, azonban kitört az index felfele. Áttörte a 22500 pontos támaszt, és napi maximumon tudott zárni. Ez mindenképpen jó jel, hiszen a szint jelenleg már ellenállást jelent, és az út nyitva felfele. Ellenállást jelent 24500 pont, komoly megálló azonban csak a történelmi maximumnál található....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés