Előfizetői tartalom

Szerdától megint benzinár-emelés!

Portfolio
A két héttel ezelőtti 5 Ft, valamint a múlt szerdai 8 Ft-os emelés után szerdától újra emelkedik a benzin ára, ezúttal 3 Ft-tal - tudta meg a portfolio.hu. Az emelkedés hatására a benzin ára még magasabbra tolódik a lélektani határként emlegetett 300 Ft-os küszöb fölé. A gázolaj ára az elmúlt két hétben végrehajtott összesen 14 Ft-os emelés után most nem változik.

Kapcsolódó cikkünk2006.07.10 10:06 Lesz-e újabb benzinár emelés a héten?Az üzemanyagok kiskereskedelmi ára a szerdai emelés következtében újabb soha nem látott csúcsra növekszik majd. A szerdai emelés továbbra is két tényezőnek tudható be: - a forint tartós gyengesége az euróval, s ennek nyomán a dollárral szemben; - az üzemanyagok nemzetközi jegyzésárainak növekedése....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés