Előfizetői tartalom

A piac az emelkedést választotta (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A piac továbbra is pozitív képet fest, rövidtávon él az emelkedő trend, a befektetők optimisták. A longokat érdemes még tartani, azonban hamarosan fontos ellenállásokhoz érkezik a piac, mely jelentős akadályt jelenthet. Hamarosan kiderülhet a rövidtávú trend ereje, ha az ellenállásról lefordul, akkor oldalazás kezdődhet egy széles sávban, ha sikerül a szintet áttörnie, akkor hamarosan akár új csúcsra is mehetünk.

BUX: A 21000 pontos támasz felett oldalazott az árfolyam az elmúlt napokban, majd tegnap tovább folytatta az útját felfele. Az 50 és 200 napos mozgóátlag fogják jelenleg az árfolyamot, hamarosan kiderülhet, hogy sikerül-e újra a szint fölé kerülnie. A mozgóátlagok fölött a május végi csúcspont 22500 pontnál jelent ellenállást, felette jelentős tér van az abszolút csúcspontig....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés