Előfizetői tartalom

Nagy "General" után, a trendforduló első jelei(Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Ritkán kereskedek nagy kapitalizációjú papírokban, különösen blue-chip-ekben. Ezek a vállalatok többnyire túlságosan nagy méretűek, kirívó nyereség növekedést ritkán tudnak elérni és ki vannak téve a globális világ minden nyűgének, bajának. Különösen igaz ez egy olyan termelő vállalatra, mint az amerikai autógyártás egyik legnagyobb szereplője, a General Motors.

A főleg filmekből ismert GMC autók mellett a General Motors tulajdonában van sok egyéb mellett a Chevrolet, a Cadillac, a Pontiac, vagy a hazánkban jobban ismert egykori Daewoo, Opel, de még a Saab, vagy a Hummer márka is. Mint a világ egyik legnagyobb gyártója, 335,000 fős "legénységével" elkerülhetetlen, hogy folyamatos harcban legyen a szakszervezetekkel is, amely tovább növeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés