Előfizetői tartalom

Új erő? (Technikai Elemzés,BWM-Equitas)

Portfolio
További emelkedéssel erősítették meg az európai indexek két héttel ezelőtti lokális minimum szintjeiket és ezzel általában megközelítették - az angol FTSE100 már el is hagyta - a május végi lokális csúcspontjaikat. A nagy indexek a héten relatív erőt mutattak, ami azt jelenti, hogy a nagy kapitalizációjú papírokban megjött a vételi kedv. A legjobban - 3% feletti emelkedéssel - a francia CAC 40 teljesített.

EU. A szektor és ágazat indexeknél továbbra is markáns alulteljesítést látni az Autóiparnál, a Technológiánál és a Távközlésnél. A héten frissen mutatott erőt az Alapanyagok, a Vegyipar, az Építőipar és az Olaj és Gáz indexe. Általánosságban a jó 10-15% esés után várt konszolidáció kezdődött el. Középtávon sávos mozgás várható. Az elért - általában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés