Előfizetői tartalom

Nincs megállás - Tovább esik a piac (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A múlt hét elején emelkedni kezdett a piac, majd úgy tűnt sikerül kitörnie a sávból, a kísérlet azonban gyorsan behalt, és visszazuhant a kereskedési zónába. A kitörés napján hagyott hosszú felső kanóc erőtlenségről, és a fokozott eladói nyomás jelenlétéről árulkodik. A héten továbbra is oldalazás várható a piacon, melyet nagy volatilitású, ideges napok tarkíthatnak.

BUX: A múlt hét végén visszazuhant a 18100-19500 pont közötti zónába, melyet a tegnapi esés is megerősített. Támasz a sáv alsó felénél található 18100 pontnál, melyet a napokban könnyen megérinthet. Oldalazás kialakulása várható, az erőteljes eladói nyomás azonban továbbra is fennáll. Ellenállás 19500 pontnál húzódik.MOL: A múlt héten több felső árnyék is jelezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés