Előfizetői tartalom

Mi állhat a MOL emelkedése mögött? Közös ajánlat a Gazprommal? (2.)

Portfolio
Az Interfax értesülései szerint közös ajánlatot tehet az Udmurtneftre a Gazprom és a MOL - írja a Reuters. A MOL napon belül mintegy 1,000 Ft-os emelkedéssel a mai kereskedés nyertese a BÉT-en, nem lepődnénk meg, ha az elmúlt napokban már itt-ott hallatszó pletykák állnának az erőteljesebb vételi érdeklődés mögött.

MOLReal-time árfolyamInformációs panelAdatletöltésAz Interfax a Gazprom Gazpromneftért felelős vezérigazgató-helyettesét, Alexander Ryazonovot idézi, aki lehetségesnek tartotta a konzorciumot (might form a consortium). Az előző hetekben úgy tűnt, hogy a MOL árazásából kikerült az Udmurtneft tender megnyerésének lehetősége. A Gazprommal történő, hivatalosan meg nem erősített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés