Előfizetői tartalom

Közel a korrekció (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A hét nagy részében volatilis és ideges kereskedés jellemezte a piacot, fordulatra utaló jeleket még továbbra sem látni. A kedvező külföldi hangulat ellenére, az index nem tudott számottevően pozitív tartományba elmozdulni, az eladók továbbra is jelen vannak. Ma tovább oldalazhat a piac, azonban nagy elmozdulások továbbra is elképzelhetőek, és az esésnek is nyitva áll a lehetősége.

BUX: Támaszt továbbra is 18,100 pont, ellenállást 19400 pont jelent. Tegnap ezen a sávon belül oldalazott a piac, és ma is maradhat az oldalazás. Továbbra sincs ereje az emelkedéshez, az eladók uralják a piacot. Napon belül nagy elmozdulásokra számítsunk, és a további esésre is fel kell készülni.MOL: A 17,800 Ft-os támasz egyelőre stabilan fogja az árfolyamot, itt is oldalazás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés