Előfizetői tartalom

Nincs megállás - Tovább folytatódik a vérfürdő (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A május végi konszolidációból a múlt héten lefelé vette az irányt a piac, és tovább folytatódott az erőteljes zuhanás. Intenzív eséssel kezdte a hetet, leszúrt az októberi mélypont alá is, közel egy éve nem kereskedtek az index-el ilyen alacsony szinteken. Továbbra is bizonytalanság uralkodik a piacon, rövid pihenő ugyan elképzelhető, a folytatás azonban lefele várható, hiszen egyelőre semmi jele fordulatnak, továbbra is 20000 pont alatti értékekre számíthatunk.

BUX: Erőteljes eséssel indult a hét, az októberi mélypont alá is leszúrt az árfolyam, zárásra azonban sikerült visszakapaszkodnia a 19400 pontos mélypont fölé. Támaszt most ez a szint jelent, a további zuhanás előtt itt megpihenhet az árfolyam. Az RSI erőteljesen túladott értékekről árulkodik, mely a következő napokra rövid megállót eredményezhet. A középtávú kép...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés