Előfizetői tartalom

Horror a parketten. Ma már korrekció jöhet. (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Egész héten gyengülés jellemezte a piacot, a hét elején még úgy tűnt, hogy oldalazás alakulhat ki, tegnap azonban nagy pánik kíséretében hatalmas réssel nyitott a piac, és a délelőtt folyamán erőteljesen esni kezdett. A nap végére azonban az optimizmus halvány jelei is megmutatkoztak, melynek ma enyhe pozitív korrekció lehet a folytatása a tegnapi pánik után.

BUX: Eséssel kezdődött a hét, azonban úgy tűnt, hogy a 20,600 pontos mélypont rövid időre megállót jelenthet. Tegnap azonban hatalmas réssel (20,787-20,370) nyitott a piac, ezzel elesett a május végi mélypont, a hosszútávú trend, és a tavaly októberi mélypont közelébe esett. Legközelebbi támasz most ez a szint 19,400 pont környékén. Tegnap a kereskedés végén már csillapodtak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés