Előfizetői tartalom

Itt az ideje shortolni (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Jelen cikkünkben két tengerentúli papír rövid távú lehetőségeivel foglalkozunk. Az elmúlt hónapban az indexek rövid távú trendjében fordulat állt be, és egyre kockázatosabb lett long pozíciókat nyitni a piacon. Két süllyedő trendben mozgó papírt mutatunk be az S&P 500 komponensei közül, melyek rövidtávon ideális belépési pontot nyújtanak.

LSI Logic Corporation (LSI ) Az LSI Logic Corporation főként integrált áramkörök, és adattároló rendszerek gyártásával foglalkozik. A társaság részvényei az év elejétől egy látványos felfutást mutattak be, egészen április elejéig száguldott a részvény, majd a 11,8 dolláros csúcsról hirtelen fordulat következett. A zuhanást a 9,5 dollárnál található támasz állította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés