Előfizetői tartalom

Meddig tart a bizonytalanság? (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Meglehetősen volatilis és ideges kereskedés jellemezte az elmúlt hetet. Az erőteljes eladói nyomás egyértelműen alábbhagyott, a héten emelkedő és csökkenő napok váltakozását láthattuk. A májusi meredek zuhanás után itt volt az ideje a konszolidációnak, azonban nyugalmas kereskedésről továbbra sem beszélhetünk. Sávmozgás kezd kialakulni a piacon, 20600-22500 pont közötti szélsőértékekkel. A jövő hét elején várhatóan továbbra is a sávban fog maradni, a kitörés iránya egyelőre még nem látszik.

BUX: Az elmúlt napokban sávkereskedés alakult ki a piacon, a következő napokban továbbra is oldalazás várható. Támaszt 21000 pont, és alatta a 20600 pontnál húzódó mélypont jelent. Ellenállást 22500 pontnál találunk. Az említett értékek között mozoghat az elkövetkező napokban, pozíciókat nyitni továbbra is kockázatos, és csak nagyon rövid távra érdemes most gondolkozni.MOL:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés