Előfizetői tartalom

Fordulós jelek után merre tovább? (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Visszatértek a vevők, és újra optimizmus uralkodik a piacon. A múlt hét közepén egyértelmű fordulós jelet kaptunk, mely gyorsan megerősítést is nyert, és újra az emelkedő irány lett a meghatározó. Továbbra sem árt azonban az óvatosság, hiszen az elmúlt napok pozitív értékei eddig csupán az esés korrekciójaként szolgálnak, trendfordulót még nem jelentenek. Könnyen elképzelhető, hogy újra lefelé vesszük az irány, és tovább folytatódik a zuhanás, így pozíciókat, csak pár nap erejéig szűk stoppal érdemes felvenni.

BUX Rohamléptekkel emelkedik tovább az index, a múlt hét csütörtöki fordulós nap óta résekkel tarkítva száguld felfele, és a zuhanás egy részét sikerült ledolgoznia. Pozitív jel, hogy a 200 napos mozgóátlag, és a 22,300 pontos ellenállás felett zárta a napot. Ha lesz ereje tovább emelkedni, akkor 22,900 pont és 24,100 pont jelentik a következő ellenállásokat. Támaszt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés