Előfizetői tartalom

Fordulunk? - Rövidtávon újra emelkedés jöhet (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A hét nagy részében esés jellemezte a piacokat, hazai és nemzetközi szinten egyaránt. A túladott értékek miatt sokan várták már a korrekciót, a keddi pozitív jelek ellenére szerdán tovább zuhantunk lefele, majd a tegnapi kereskedés ismét reményt ébresztett. A napokban korrekció indulhat, amit az elkövetkező napokban érdemes kihasználni, azonban fontos szem előtt tartani, hogy rövidtávon eső trendben mozgunk.

BUX: A nap eleji esés után fordulat következett, majd emelkedéssel zárta a napot a piac. A 20600 pontos szintet újra megérintette, mely jelenleg már támaszt jelent. Egy hosszú alsó árnyékú fehér gyertya rajzolódott ki a charton, mely szép fordulós jelzés, a korrekció kezdetét mutathatja meg. A rövid távú csökkenő trend továbbra is él, melyben 20600 pont jelent támaszt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés