Előfizetői tartalom

Technikai elemzés: támaszok és ellenállások a fordulat után

Portfolio
Tegnap megérkezett az első fordulatról árulkodó jel a Budapesti Értéktőzsde parkettjén, újra van egy halvány remény, hogy a kedvező hangulat visszatér nem csak a fejlett, hanem a fejlődő országok részvénypiacára is. Ezen apropóból érdemesnek tartjuk röviden áttekinteni, hogy technicista szemmel milyen szinteket érdemes leginkább figyelemmel kísérni a pesti parketten. Általánosságban elmondható, hogy az elmúlt napokban az RSI indikátor szinte minden vezető részvény, de főleg a BUX esetében túlzott eladói nyomásról árulkodó szintekre zuhant és a mai napon többhelyütt fordulni látszik a rövidtávú irány.

Az alábbi grafikonok a portfolio.hu grafikon rajzoló programjával készültek. A programról részletesen. BUX A BUX esetében október környékén a 22 ezer pontos szint igen erős ellenállásnak mutatkozott, azonban áttörve a szintet legalább ilyen erős támasz is lett belőle. Az elmúlt két napban azonban nem tudta megállítani ez a vonal a zuhanórepülést, és így mivel újra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés