Előfizetői tartalom

Lezárult az Invitel-Euroweb deal

Portfolio
Lezárult az Euroweb Internetszolgáltató és az Euroweb Romania Invitel által történt megvásárlása. A Leányvállalatokért kifizetett vételár 30 millió dollár. Az Invitel bejelentése szerint megszerezték a magyar hatóságoktól szükséges összes hatósági engedélyt, illetve, hogy az ügylet jóváhagyása megtörtént az Euroweb részvényesei által.

Az Invitel vezérigazgatója, Martin Lea szerint "A cégvásárlás megnyitja előttünk a lehetőséget egyrészt ahhoz, hogy az Euroweb magyarországi piacon bevezetett innovatív termékfejlesztéseit az Invitel meglévő, erős termékpalettájába illessze, másrészt pedig ahhoz, hogy az Euroweb ügyfeleinek a távközlési szolgáltatások szélesebb skáláját kínálhassuk. Ez bizonyítja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés