Előfizetői tartalom

Igazán szélessáv az Invitelnél is

Portfolio
Magyarország második legnagyobb ADSL-szolgáltatója 2006 májusában tovább bővíti szolgáltatási palettáját. Az ADSL2 bevezetésével az Invitel szolgáltatási területén lehetőség nyílik az akár 20 Mbps-os letöltési sebesség elérésére, mellyel a cég biztosítja a megfelelő technológiai környezetet olyan új szolgáltatások igénybevételéhez, mint pl. az interneten keresztüli videokonferencia.

A nyugat-európai trendekhez hasonlóan hazánkban is egyre nő a nagyobb sávszélességet igénylő üzleti megoldások száma. Ennek megfelelően az Invitel tovább növelte szélessávú internet-szolgáltatásainak skáláját, biztosítva ezzel pl. a videokonferencia hatékony igénybevételét. A májustól elérhető ADSL2 technológia a korábbinál jelentősen nagyobb sávszélességet garantál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés