Előfizetői tartalom

Mivel kereskedjünk ha döcögős a piac (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
A múlt hét végi kitörés után, újra az emelkedésben reménykedte a befektetők, a piac e heti teljesítménye azonban beárnyékolta a képet. Az egész hét folyamán csökkenő árfolyamok jellemezték a piacot, a fontosabb támaszokon kívül több papírban a rövidtávú trend is tört. Nagyon bizonytalan most a piac az irányt illetően, ideális belépési pontot egyik oldalon sem találni, így mind a vételekkel mind a shortokkal a legjobb most kivárni. Rövidtávon a további esésnek nagyobb a valószínűsége, így pár napos pozíciót esetleg ebben az irányban érdemes nyitni.

BUX: A múlt hét végi kitörést követően hétfőtől esés jellemezte az indexet. Egymás után négy süllyedő nap olvasható le a chartról, ráadásul a 25100 pontos kiemelt támasz is elesett. A tegnapi gyertya nem sok jót jelent, ha ma megerősítést nyer a támasz letörése, akkor rövidtávon 24700 Ft és akár 24200 Ft is elérhető lehet. Ellenállást 25100 pont jelent, a további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés