Előfizetői tartalom

Venni kell a Démász részvényt! (Raiffeisen felminősítés a gyorsjelentés előtt)

Portfolio
A pénteki gyorsjelentés előtt tartásról vételre minősítette fel a Démász részvényeit a Raiffeisen, méghozzá megemelt, 19,600 Ft-os célárfolyam mellett. Sarkadi Szabó Kornél több mint 30%-os (!!!) osztalékalap bővülésre számít az első negyedéves teljesítmény és a D-Energia (szabadpiaci leány) becsült osztalékfizetése alapján.

Az elemző úgy véli, a piac egyelőre nem árazta be az áramszolgáltató társaság részvényeiben rejlő valós értéket, figyelmen kívül hagyva azt a tényezőt, hogy a 2007-ben kifizetésre kerülő osztalék mértéke nagyjából adottnak tekinthető. Amellett, hogy az anyacég idei működése jól becsülhető, a szabadpiaci leánycég, a D-Energia esetében a már ismert 2005-ös működés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés