Előfizetői tartalom

Hernádi: "a jóslás nehéz dolog..."

Portfolio
Hernádi Zsolt, a MOL elnöke egy kínai közmondással kezdte a társaság mai éves rendes közgyűlését, mely szerint: "a jóslás nehéz dolog, főként, ha a jóslás a jövőre vonatkozik". Hernádi a tavalyi évre visszatekintve elmondta, hogy a MOL a jósláshoz is ért valamit, hiszen 2005 kiemelkedő eredményeket szolgáltatott, s a cég értéke meghaladta a 10 mrd dollárt.

Hernádi kiemelte, hogy ugyan az iparági környezet kiemelkedően jó volt az elmúlt években, ez azonban nem minden, sok olajcég ugyanis nem tudott ezzel élni. A MOL előnye az időben végrehajtott beruházások voltak, melyek a hatékonyság növekedésével párosultak. Hernádi kiemelte azt is, hogy a MOL kockázata jelentősen csökkent a gázüzletág eladásával, s amennyiben ezek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés