Előfizetői tartalom

Újabb rendszertanúsítványok a Synergonnak

Portfolio
Sikerrel zárult a Synergon Csoport zágrábi székhelyű tagvállalatának, a SPAN d.o.o-nak a minőségirányítási rendszertanúsítása. A Horvátországban még kevésbé elterjedt ISO 9001:2000 rendszer akkreditált tanúsításával a cégcsoport valamennyi tagvállalata külön-külön is rendelkezik minőségirányítási rendszertanúsítvánnyal. Az anyavállalat, a Synergon Informatika Rt., valamint az IT üzemeltetési feladatokat ellátó hazai leányvállalata, a SAO - Synergon Kft. ugyancsak tovább bővítették eddigi tanúsítványaik körét: mindkét cég ez évben sikeresen zárta az ISO 14001:2005 szabvány követelményeinek megfelelő Környezetközpontú Irányítási Rendszer tanúsító auditját.

A Synergon Csoport újabb rendszerauditjait az Első Magyar Tanúsító Kft. (NQA Hungary), az angliai székhelyű National Quality Assurance Limited, a világ egyik vezető rendszertanúsító szervezetének magyarországi képviselője végezte. A SPAN d.o.o. esetében az ISO 9001:2000 rendszer tanúsításának Horvátországban potenciális piaci értéke van, hiszen relatíve kevesebb minőségirányítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés