Előfizetői tartalom

Megpihen a piac (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Izgalmasan alakult a múlt hét, az index a 25,000 pontos határt is megdöntötte, és több egyedi papírban is új csúcs született. A heves emelkedés után, a hét inkább a pihenés jegyében telhet, ne felejtsük, hogy a trend továbbra is felfelé mutat, így short-okat még korai nyitni. A választások után megnyugodhatnak a kedélyek, és akár stabil emelkedés is kialakulhat középtávon.

BUX: Izgalmakkal teli kereskedés jellemezte a múlt héten a piacot. A keddi látványos fordulós nap után nem folytatódott az esés, hanem nagy lendülettel kitört felfele a mutató. 25,000 pont feletti értékeket is megjárt, így egy újabb mentális határt tudott áttörni. Pénteken azonban már korrekció vette kezdetét, ami a chartra pillantva nem is csoda, és végül 25,000 pont alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés